Skip Navigation or Skip to Content
logo
Gefeliciteerd!

Juffrouw Joyce 25 jaar in het onderwijs

Op 30 juni 2023 was Joyce van den Berg – Biemans 25 jaar in het onderwijs werkzaam. Juffrouw Joyce begon haar onderwijs carrière in 1998. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als invalkracht en in het speciaal onderwijs in Rosmalen, kwam ze in 2008 op de Mariaschool te werken. De Mariaschool was toen nog gevestigd in het pand aan de Paus Joanneslaan. Juf Joyce is één van de weinige huidige personeelsleden die op beide locaties gewerkt heeft. In 2010 verhuisde ze mee naar de locatie aan de Horstakker. Op twee jaartjes Maria ter Heide na is ze al die jaren ook op basisschool Maria blijven werken.

Juffrouw Joyce heeft in haar onderwijsjaren diverse leeftijdsgroepen les gegeven. Maar hoe oud de leerlingen ook waren, het taal- en leesonderwijs heeft haar altijd enorm geboeid. Lekker voorlezen, opdrachten bij boeken bedenken, samen de tekst ontleden totdat iedereen snapt waar de tekst over gaat. In al die jaren onderwijs gaat haar hart sneller kloppen bij het onderwijs aan de leerlingen uit de onderbouw. Ze blijft steeds in ontwikkeling en houdt de laatste onderwijstrends op taal-lees- en motoriekgebied nauwlettend bij.

Om juffrouw Joyce te feliciteren en te bedanken is er maandag 3 juli 2023 op school groot feest gevierd. Juf Joyce werd ’s ochtends door alle groepen lekker in de watten gelegd en de middag was gereserveerd voor een gezellig programma met haar eigen groep. Proficiat Joyce met dit jubileum en op naar de 40!