Skip Navigation or Skip to Content
logo
Organisatie

Aanmelden

U kunt uw kind ten alle tijde aanmelden door het formulier in te vullen en bij school af te geven/op te sturen, of mail naar rmentzel@verdi.nl

Klik hier voor het aanmeldformulier!

Rondleidingen

Je peuter mag komend schooljaar voor het eerst naar school. Spannend hoor! Je hebt volop keuze voor basisscholen in Meierijstad. Welke past het beste bij jou en je kind? Krijg alvast feeling met de scholen, dat kiest een stuk makkelijker.

We ontmoeten je graag tijdens een rondleiding. U kunt telefonisch (0413-211534) of via de mail (mverbakel@verdi.nl) een afspraak maken met de locatie coördinator van de school. U bent tijdens of na schooltijd van harte welkom voor een rondleiding op onze school! Graag tot ziens!

 

Basisschool Maria is onderdeel van Verdi basisonderwijs, dat bestaat in totaal uit 20 basisscholen. Alle Verdi scholen zijn gevestigd in de gemeente Meierijstad, 6 scholen zijn in de kern van Veghel gehuisvest, 4 scholen zijn in de kern van Sint-Oedenrode gevestigd en 7 scholen in de daaromheen liggende dorpen Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland en Zijtaart.